O NAMA

SP Video Produkcija realizuje snimanje korporativnih i reklamnih video spotova / filmova za firme (promocija brenda, proizvoda, usluga..). i snimanje venčanja kao i svih drugih proslava (svadbe, krštenja, rođendani..). Realizujemo i snimanje muzičkih spotova i reklama, kao i snimanja iz vazduha (dron video). 

Mi smo ljudi iz sveta filma i televizije i posedujemo višegodisnje iskustvo u radu. Snimanja i montažu realizujemo vrhunskom 4K i Full HD opremom i spremni smo da na sve izazove i potrebe snimanja odgovorimo maksimalno profesionalano, kreativno i kvalitetno. Vašu želju i ideju posmatramo kao izazov! Sa našim znanjem, iskustvom, kreativnošću i vrhunskom tehnikom kreiramo najbolji video koji će nadmašiti Vaša očekivanja. Kompletna video produkcija, zaokružen proces – od ideje do realizacije: scenario, režija, snimanje, montaža, post produkcija – ‘color grading i vizuelni efekti’.

Vlasnik i osnivač SP Video Produkcije Nemanja Petrović realizuje snimanja muzičkih spotova našim najpoznatijim zvezdama koje režira Dejan Milićević (proteklih 8 godina preko 120 snimljenih muzičkih spotova u Srbiji i regionu).

SP Video Produkcija je realizovala snimanje tri kraljevska venčanja i jedno krštenje porodice Karađorđević kao i kolektivno venčanje porodice Bogoljuba Karića. Desetogodišnje iskustvo, preko 500 snimljenih svadbi širom Evrope (Srbija, Nemačka, Francuska, Švajcarksa, Malta, Bosna i Hercegovina, Crna Gora...). Moderna i dinamična montaža, filmska kolor korekcija, profesionalan pristup snimanju, sjajni kadrovi iz vazduha.

Naša produkcija je dugi niz godina realizovala nekoliko kultnih emisija koje su emitovane na nacionalnim frekvencijama: “Život u trendu autora i voditelja Snežane Dakić (Televizija Pink), TV Zabavnik, kulturno-edukativna emisija (RTS 1), Književni magazin, emisija o knjigama (Studio B), kao i mnoge druge.

Korporativni filmovi, reklame, promo spotovi, namenski i dokumentarni filmovi... Veliki broj zadovoljnih klijenata (Maxima Lučani, MV Sante Klinike u Švajcarskoj, Casina Favorit, Jubmes Banka, FK Mladost, Restoran Despacito, Astra Travel, Go2 Travel, OPTOP Travel, Mareas, Molinari, KIT Komerce, Moschino, Rancco, Bio Spajz, Atlantis Event Center...). U kreiranju Korporativnih filmova i promo spotova imamo dugogodišnju saradnju sa nekoliko agencija, produkcija i pojedinaca. Stalna saradnja sa organizacijama: NALED, Giz, EBRD.., a realizujemo i snimanja za Ambasade Sjedinjenih Američkih Država, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Južne Koreje i Indije. Jedan deo naše video galerije možete pogledati na sajtu spvideo.rs.

Pored video snimanja, u prilici smo da Vam ponudimo najkvalitetniju uslugu fotografisanja venčanja i proslava kao plod dugogodišnje saradnje sa Photo District Studijom (Restorani Diamond Garden, Top of the Hub, Ser Gilles i Atlantis Event Center) i sa fotografom Dejanom Nikolićem. Već dve godine uzastopno u konkurenciji od 35.000 fotografa, Dejan je proglašavan najboljim fotografom na svetu u wedding kategoriji od strane Pixoto sajta. Okom našeg objektiva zabeležićemo najvažnije momente maksimalno profesionalno i kreativno. Post obradu fotografija radimo na najkvalitetnijoj opremi, sa višegodišnjim iskustvom i znanjem. 

Na festivalu dokumentarnog filma, naš studio dobio je Zlatnu bukliju za film ‘Zemljan, Grad od Zemlje’.

2019 SP Video